FIRMA

PROFILERING

Jobber du i et firma som satser på tjenester eller produkter som passer for gutter og jenter i alle aldere med samme lidenskap og interesse for bil, mc og motor? Da vil vi absolutt anbefale deg å lese videre.

 

2018 var virkelig starten på en revolusjon  innenfor motorsport event for hele familien i Norge, Raceworz er kommet for og bli.

 

Manimal Energydrink er hovedsponsor for Raceworz Norway, og sammen deltar vi på diverse utstillinger/eventer iløpet av året for å markedsføre Raceworz.

 

Vi er opptatt av et samarbeid som skal være lønnsomt for begge parter. Ingen bedrifter er like og har ei heller lik markedsføringsplan. Vi er ønsker et godt samarbeid og god dialog, og på den måten utarbeider vi en avtale som passer deres markedsplan.

 

Mulighetene er mange på Raceworz. enten om dere er ute etter firmastand under eventet, annonseplass på nesttside, eller om dere ønsker og støtte bilutstillingen, limbo konkurranse, eksos konkunkurranse etc.

 

Raceworz er eventet du skal kunne ta med familie, besteforeldre og venner. Du skal oppleve en fullspekket dag med underholdning både på og utenfor banen for store og små. 

 

Vi er taknemmelig for partnerne vi har hatt i 2018. Nå står 2019 for tur, og for et spennende år dette blir.

 

Ønsker dere og være med å sette en ny standard innenfor motorsportevent?

 

Ta kontakt i dag!

Klubbstand

Er klubb stand aktuelt?

Eller har dere bare et ønske om å stå sammen?

Da vil vi gjerne ha beskjed. Fyll ut skjema under og vi kontakter dere.

Sales Manager

Mariel Følling

mariel@raceworz.no

+47 454 66 085

EKS_8653.jpg
EKS_8231.jpg
18.jpg