Promo

Girls

Ansvarlig kontaktperson: Trine Tangen, tlf. 938 43 769. Epost trine@raceworz.no

Som Promo girl skal du denne dagen være vertinne og Raceworz, Hardcore og Streetcars ansikt utad. Du skal være tilgjengelig for publikum, stille opp på bilder og være aktiv og synlig i mediebildet. I tillegg kommer en av skuespillerne fra Fast & Furious 1 og 7, Noel G (Hector) til eventet. Som promogirl skal du også mingle med han, stille opp på bilder, hjelpe til med autografsignering o.s.v. 

Som promo girl får du «uniform» og vi dekker mat & drikke (det blir utdelt bonger). Du får selvsagt inngang til VIP-teltet og får delta på afterpartyet. 

Hva forventer vi av deg?
Som promo girl forventer vi at du bistår med å reklamere for eventet i diverse sosiale medier. Under selve eventet forventer vi synlighet og du skal presentere aktørene på en god måte. Du skal prate positivt om aktørene og eventet.

Hva kan du forvente av oss?
Som promo girl får du utlevert klær som skal brukes under eventet. Vi dekker mat og drikke denne dagen, hvor det blir utlevert bonger. Deltagelse på VIP party, bilder som kan brukes i ettertid – og en helt fantastisk opplevelse.