Recap 2019Dekkrøyken har for lengst lagt seg på Gardermoen Raceway, ute er det minusgrader og snø! Og da er det lov å lengte tilbake til en varmere årstid, dog i år kunne 4. mai minne litt om årstiden vi er inne i nå.


Kontrasten var stor mellom årets arrangement med regn og snø, og fjorårets hvor solen skinte om kapp med publikum. Men, litt regn og snø stopper ikke hardbarka vikinger fra Norge 😊 Så godt inntullet i ull og dynejakker kunne vi for andre året invitere til Raceworz på norsk jord. Og publikum kom i år også, godt innpakket de også selvfølgelig.Årets gjest fra Junaiten var Chad Lindberg aka «Jesse» fra den aller første Fast and Furious filmen. Og for anledningen hadde vi også fått lånt en replika av Jesses hvite Jetta. Chad Lindberg stilte velvillig opp på bilder og snakket med alle som ønsket, til tross fra nordavind fra alle kanter. Men som han sa, «dette minner meg jo om hjemme». Lindberg er fra staten Washington og de har heller ikke sommer hele året. Selv om de sikkert også gjerne skulle ønsket det 😊
Raceworz gikk sin vante gang i år også med dragrace, limbo, burnout og utstillingskonkurranse. Nytt av året var 10 000 blanke kroner i pris for beste klubb. Noe trønderklubben The Race Colony snappet med seg. Chris Bano, Meludo og Milton trosse kulden og lagde show fra scenen sammen med DJ Pizza$lut under årets streetmeet.Foruten klubbdag i september deltok vi på Oslo Motor Show, og promoteringen for neste års Raceworz ble blåst i gang denne oktoberhelgen i Lillestrøm.Flere bilder fra fotograf Henrik Oulie:
197 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle