Hollywood inntar Gardermoen Raceway - igjen!Den lille cafeen i veikanten har akkurat fått besøk av sin daglige gjest; Brian, nok en gang spør han Mia om tunfisken, nok en gang får han svar om at den er dårlig, nok en gang bestiller han tunfisk… Ute hviner det i dekk og motorduren blander seg med en pulserende lyd fra stereoanlegg… Oppskriften på en kassasuksess? Oh yes!!!!! Selv nå, 18 år senere sitter publikum klistret til skjermen eller lerretet for å få med seg neste kapittel i The Fast and The Furious. Chad Lindberg var der da eventyret startet som rollefiguren Jesse. Den litt nevrotiske Jesse som finner roen i en bråkete motor, som vet alt som er å vite om biler og som er i Dom Torettos innerste sirkel. Stakkars Jesse som kappkjørte med sin Jetta mot Johnny Tran på Racewars, vi vet jo alle hvordan det gikk…. Og nå folkens, nå kommer han til Raceworz på Gardermoen Raceway lørdag 4. mai. Jepp, du hørte riktig Hollywood inntar Gardermoen for andre året på rad! Don’t miss it!!!!377 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle