Klubb konkurranse - vinn 10.000,-Hvem er den overall beste bilklubben på Raceworz 4.mai? Det skal vi finne ut og premiere med intet mindre enn kr.10.000,-

Fjorårets Raceworz var godt besøkt av flere bilklubber og i år tar vi strikken og strekker den litt lenger og lanserer konkurransen om beste bilklubb eller team. Bedømmingen vil foregå gjennom hele eventet og vil basere seg på et helhetsinntrykk av klubben. Vinneren kåres under street meet på kvelden. Kriterier for bedømming: Klubben må være påmeldt via link (klikk her for påmeldingslink).Det bedømmes ut ifra en helhetsvurdering på utføring av stand / utstilling, deltagelse på dragrace, bilutstilling, burn-out konkurransen, limbo-konkurransen og ikke minst eksoskonkurransen. Klubben eller teamet må være registrert i Brønnøysund-registeret.

Hvordan klubben markedsfører sin deltagelse i forkant av Raceworz, er også en del av kriteriene som legges til grunn. Vær kreativ - fremstill klubben på best mulig måte og delta i konkurransene.

For link til de forskjellige kategorier i bilutstillingen - klikk her For link til de forskjellige klasser i dragracet - klikk her

Skjema for påmelding av din klubb finner du her

#dragracing #raceworzclubnorway #raceworzclub #raceworz

408 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle