Small Tire Shoot outSmallTire StockSuspension (STSS) er en dragraceklasse for lett modifiserte biler som konkurrerer Heads-up uten index. Kvalifisering foregår etter raskeste ET. Startmetode 0,400sek Pro tre. Eliminering etter pro stige. Lanechoice bestemmes etter kvalifisering i første elimineringsrunde, deretter etter beste tid i foregående runde. Burnout over startlinje er tillatt. Det kreves at bilens utgangspunkt er en serieprodusert modell.For klassen kreves sikkerhetsutstyr i henhold til ET og slutthastighet som beskrevet i §614 «Generelle Tekniske Bestemmelser» og gyldig vognlisens for dragrace.

Kr. 1000 buy in

Cash pay-outs, Vinner: 70% 2.plass: 20% 3.plass 5% 4.plass 5% (utbetaling avhengig av antall påmeldte biler)

Les mer om reglene for Small Tire Shoot out her.


#dragracing #smalltireshootout

120 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle