Får Heidi sin revansje på stripa?I realityserien «Sjette gir», som hadde premiere 2. januar, må deltakerne sette både ære og sin egen bil på spill. De skal ikke bare vise frem bilen sin, men settes på den ultimate testen – et dragrace i mørket, en ferdighetsløype midt i industriområder, før de til slutt skal kappkjøre på bane. Førstemann i mål vinner, og den som taper må vende snuten hjemover og kjøre hjem i førstegiret.

Programledere er motorsportprofil Molly Pettit og NRKs Torfinn Borkhus. De skal lede fire deltakere i fem regioner gjennom tre konkurranser.

I første episode ble vi blant annet kjent med Heidi Kristine Bjarmann, som har vært en del av Streetcars crew tidligere – men da utenfor banen. Denne gangen var det hennes tur til å være kjøre, med sin 2015 Golf GTI med 190hk og firehjulstrekk.

-Jeg har alltid interessert meg for fart og spenning, sier Heidi.

Først ut i konkurransen var Heidi vs. Lars – og på dragracet hadde Heidi ledelsen, men bremset akkurat for tidlig, slik at Lars tok henne på minst mulig margin. Heidi gikk videre til de neste rundene, men ble slått ut – og det var da vi så det. Det blikket som viste at hun ville kjøre mer. Hun ville oppleve rushet igjen. Og det – det skal hun få.


Vi tok kontakt med Heidi og inviterte henne og hennes far Per til Raceworz 4.mai for en aldri så liten far og datter dragrace! Faren til Heidi pleide å kjøre henne til og fra barneskolen i en Corvette, så hva bedre var vel et dragrace mellom en Golf GTI og Corvette (trodde vi). Men Corvetten var solgt – og byttet ut i en Mitsubishi GT Twin Turbo.

-GT´n står foreløpig på verksted og det er uvisst om den rekker å bli klar til 4.mai, forklarer Heidi til oss. Vel – om så, vi skal da alltids fikse en bil slik at vi får kjørt et far og datter heat!

I klassen Run 4 Fun kan alle stille med den bil de har og med den erfaring de har. Kanskje er du en utfordrer for Heidi på Raceworz også? Vi gleder oss stort til å se far og datter på banen – og kanskje gir dette far et ekstra gir til å fikse bilen til Raceworz også. Få med deg Sjette Gir på NRK1 onsdager eller på nett tv https://tv.nrk.no/serie/sjette-gir/sesong/1


#carshow #raceworzclubnorway #raceworzclub #dragracing

238 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle