Utfordreren er klar...Før jul offentliggjorde vi en utfordring til dere - hvem tar utfordringen mot et race mot Evoen fra Fast & Furious. Nå er utfordreren trukket.... Vi har ikke gjort det lett for oss selv kan man si...

Espen Klevengen er den lykkelige eier av en Toyota Supra - og fikk billetter til Raceworz i julegave av sin kjære. I tillegg stakk han av med utfordrer-prisen.

- Ble veldig overrasket nå og ser veldig frem til dette! Viste forsåvidt ikke at jeg var meldt på konkuransen før på julaften siden jeg fikk det i julegave av kjæresten, forteller Espen.

Når det gjelder spec på bilen så er 95% av jobben gjort selv. Har en bakgrunn fra Oslo Sylindersevice med fagbrev som motormekaniker, så har maskinert motoren selv. Grenrør og eksos er hjemmelaget TIG sveist i rustfritt stål. Grommere kammer fra GSC. Stivere ventilfjærer, CP smidde stempler og Manley Råder. Di originale turboene er kasta ut og erstattet med en Precsision 6466 Gen2, Venter nå på et sett med 3 delte CCW felger fra Tempe dekkservice. Samt at bilen blir lakkert opp igjen før sesongen, fortsetter han.

Så vi begynte å svette litt med tanke på hvilken bil som vant... Så det store spørsmålet - hva er talla på bilen?

- Bilen er bremset hos en kamerat og har 731hk og rundt 1000nm på hjula.

Så veddemålet er i gang! Hvem vinner 402 meteren av en Toyota Supra - eller en Mitsubishi Lancer Evo VII med 4x4 og 18 gir i revers. Hvem tror du vinner?1,067 visninger