Hvem tar utfordringen?"HVEM TAR UTFORDRINGEN" - starter et innlegg vi la ut på Facebook arrangementet til Raceworz Gardermoen Raceway 4.mai 2019.

Hvem klarer å slå Evoen på 402´metern - et skikkelig street race under kontrollerte former. Vi er litt tøffe i tryne og sier; Veddemålet står om 1000 kr.

Under billettlanseringen som skjer søndag søndag 18.november kl.18:00 finner du en link til billetten "Jeg tar utfordringen". Du velger denne billetten og er dermed med i trekningen om å kjøre et pass mot Evoen på Gardermoen Raceway. Vinneren stikker av med kr.1.000,- og dersom det mot formodning skulle være noen andre enn oss selv, så skal vi tromme sammen en ekstra goodie bag med flotte premier i tillegg. Selvsagt fordi vi vet at Evoen vinner!

Krav til bilen som meldes på: - Bilen må være gateregistrert og bestå teknisk kontroll

- Sjåfør må bruke sikkerhetsutstyr (minst heldekkende klær og hjelm) Kjøredress anbefales

- Utfordreren trekkes 31.12.2018, så du har god tid til å forberede deg. Et lite garasjebesøk er nok også mulig at vi gjør. (Litt for å sjekke vår motstander)

Øvrig info: Du kjøper ordinær "race-billett" og velger i tillegg "Jeg tar utfordringen" billetten (Sistnevnte er gratis). Dersom du og bilen ikke har lisens, må du ha engangslisens via NBF som ordnes på stedet. Det tillates test-run før selve racet. Vi anslår at selve racet skjer rundt kl.15-16 på dagen. Med andre ord, du har god tid til å teste både bil og reaksjonsevne.

Så - hvem tar utfordringen? Meld deg på ved billettlansering!


262 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle