Oslo Motor Show 2018For to uker siden lukket Oslo Motor Show dørene for årets messe og da er det jammen i meg på tide med et lite tilbakeblikk. - Med 40 000 besøkende ish, køer herifra og til Oslo, kjendisfaktor som John D’Agostino, skinnende krom og kreative innslag. Oslo Motor Show 2018 hadde alt dette og litt til.

Hall B var fylt med Stance biler og i ett eget telt mellom hall B og C holdt (ja man må holde seg for øyene og rusle rett igjennom) Norske Rednecks til.


Hall C er som vanlig fylt med diverse klubber som Amcar og forhandlere av bilpleieprodukt og rekvisita som Sonax og Biltema. Her kunne man også få se den mye omtalte bilen fra Ghost of 7 – Har bare ett ord - NICE!!!


Vi var på plass i hall C for å promotere neste års Raceworz, og hadde storfint besøk av Matt, Marshall og Wayne fra Junaiten. Standen vår var skikkelig så kul, om vi kan få si det selv (smiler bredt).


I hall D kunne man finne alt mulig rart… eh jeg mener alt mulig forskjellig 😊

Her kunne man beskue Arne Fredlys super biler, kreative innslag som Asshole’s garage, MC og MC klubber, gamle biler, veldig gamle biler og bilklubber.


Hall E står som vanlig tungvekterne på veiene – lastebilene, som nok ikke akkurat er gratis å lakkere. Glad jeg ikke har det som hobby 😊


Backyard Engineering er en viktig samarbeidspartner for oss i Raceworz Norway, og da er det ekstra hyggelig at far og sønn Kristiansen (sønnen gir far all cred, så: Hurra for Per Erik 😊) stakk av med prisen for Beste Backstreet! Backyard Engineering hadde også bilen Phantom One (denne gangen er det Kristiansen juniors kjøretøy 😉 ) utstilt hos oss i Raceworz.


Så, sum sumarum – Mye føler man at man har sett før og noe blir man helt «blown away» av!!

Takk for i år 😊


#oslomotorshow #raceworz #backyardengineering #mc #carshow

161 visninger