Raceworz Norway + Barnas Engler På Hjul = SantRaceworz Norway har tidligere i år inngått et samarbeid med Barnas Engler På Hjul (BEPH). Og under årets Oslo Motor Show gjestet de oss på vår stand i Hall C.

Anledningen var utdeling av minnebøker til de unge som hadde fått en uforglemmelig dag i løpet av dette året med gjengen fra BEPH. BEPH tar med seg en utvalgt jente eller gutt på et motorarrangement. Fokus er å gi de en uforglemmelig dag vekk fra vonde opplevelser.

BEPH har et stort hjerte for alle barn og unge som har det tøft i hverdagen, som enten føler seg utestengt eller mobbet. Organisasjonen ble stiftet i februar i år og paret bak er Hege Fredriksen og Eugen Knutsen. Ønsket er å rette opp urett og hjelpe de som har det tøft sier en engasjert Hege i BEPH. Det er viktig å knytte ord og handling sammen og å gjøre noe med det, fortsetter hun og legger til at de har med seg en og en for at jenta eller gutten skal få fullt fokus den dagen. Man blir som en familie og oppfølgingen i etterkant er også meget god. BEPH har et viktig støtteapparat rundt som følger opp i ettertid. For BEPH er det viktig med personlig kontakt, avslutter Hege.

Vi i Raceworz Norway ønsker å sette fokus og å støtte opp om denne typen arbeid som Barnas Engler På Hjul gjør, vi ønsker å bidra til å øke bevisstheten rundt barn som sliter sier vår egen Mariel Følling. BEPHs hjertesak er utrolig viktig, det er for lite fokus på mobbing og utestengelse. Vårt ønske er at Raceworz skal være et event som alle kan føle seg velkommen på, for oss er inkludering og læring viktig legger Mariel til.

I år har fire barn/unge fått hver sin uforglemmelige dag med BEPH; Eirik, Angelica, Else og Leon. Og det var en tydelig rørt Mariel som sammen med Raceworz USA gutta, Matt, Wayne og Marshall delte ut minneboken fra BEPH, en personlig hilsen fra dagen de hadde på tur og en liten goodiebag fra oss i Raceworz.


Angelica på 13 fikk sin drømmedag med Marit Strømøy som kjører båtrace i klassen Formel 1. Vi fikk en kjapp prat med Marit Strømøy også som kunne fortelle at for henne var det veldig hyggelig å bli spurt og kunne bidra til arbeidet BEPH gjør. Strømøy kunne fortelle at hun har vært båtrace fører i 29 år og at hun har en to seters båt hvor man fint kan ha med en passasjer. Angelica fikk derfor sitte på, det er morsomt å gi noen et kick i hverdagen legger Strømøy til. Angelica synes det var litt skummelt først, men så ble det veldig gøy. Dagen hadde begynt med MC tur til Tønsberg hvor hun fikk møte Marit Strømøy, først fikk Angelica se på VM runden i Formel 2 før hun fikk sitte på med Strømøy i hennes Formel 1 båt. Jeg ble veldig sliten etter dagen avslutter Angelica.

Eirik på 12 år fikk sin drømmedag på Ullevål Stadion og Andé Villa show. Villa selv var veldig opptatt den dagen, men Eirik fikk møte motocrosskjøreren et par uker senere. Dagen til Eirik startet også med MC tur til Ullevål og det ble en fullspekket dag med mange gode minner.

Else på 19 hadde tilbragt sin dag på Rudskogen hvor hun fikk lov å skru motorsykkel. Jeg er veldig glad i bil og mc sier ungjenta som selv drømmer om å kjøre lastebil og skru mc og bil på fritiden. Vi trenger kvinnelige lastebilsjåfører og vi i Raceworz heier på Else og håper hun en dag kan sitte bak rattet på en av disse doningene.

Leon som siste mann i år fikk dessverre ikke deltatt på Oslo Motor Show. Han hadde for øvrig sin drømmedag på Raceworz i mai i år.

Det var en sann glede å møte disse flotte unge menneskene. Nå gleder vi oss til å kunne bidra med flere gode opplevelser sammen med gjengen i BEPH.
139 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle