Nyhet: Raceworz Club Norway er lansertRaceworz tok Norge med storm og i tiden etter Raceworz Norway sitt første arrangement i Norge, har forespørselen etter en klubb tilknyttet Raceworz vært stor. Vi har lyttet til våre tilhørere og lanserer derfor Raceworz Club Norway, i samarbeid med AMCAR!

Tekst: Raceworz Norway Foto: Henrik Oulie Media

Klubben er åpen for alle som har interesse for bil, mc, lastebil, motor, ja hva som helst. Klubben skal legge til rette for aktiviteter med og rundt kjøretøy som hobby. Klubben skal samarbeide med Raceworz Norway AS på arrangementsiden - og som medlem vil du, blant en rekke medlemsfordeler, også få rabatterte priser på Raceworz arrangement både i Norge og resten av verden.

- Raceworz Club Norway skal ha som mål å fremme kameratskapet og være et sted man kan møte likesinnende personer og utveksle erfaringer, forteller Simen Arnesen som er Club Manager i Raceworz Norway. Som Raceworz Club Norway medlem kan man gjennom AMCAR også finansiere og forsikre sine kjøretøy til sterkt rabatterte priser samt søke teknisk bistand, attestasjoner m.m. Vi vil legge vekt på å fremforhandle gode rabattordninger for våre medlemer - og selvsagt får du tilgang til alle medlemsfordelene som allerede er tilgjengelig via AMCAR.

- Raceworz Club Norway vil være en riksdekkende bilhobby klubb. Klubbens målsetting er å sikre rammebetingelsene for aktiv utøvelse bilhobby gjennom AMCAR, inspirere de lokale miljøene samt gi utøvere av bilhobby et godt medlemstilbud, sier Simen Arnesen.

Turer over dammen Raceworz Club Norway vil legge til rette for og arrangere cruise turer for våre medlemmer med mål om en flott opplevelse for både sjåfør og passasjer. Som hovedmedlem får man rabattert inngang på alle Raceworz arrangementer, uansett hvor i verden dette arrangeres.

- Medlemsturer til Raceworz USA og Raceworz Japan blir en del av tilbudet, med unike besøk og med lokale guider som viser det helligste innen bilverden, forklarer Arnesen.

Raceworz jobber kontinuerlig med å skaffe til veie de beste medlemsrabattene fra våre samarbeidspartnere. Til en hver tid oppdatert oversikt over dette, vil du finne på nettsidene.

Du får tilgang til medlemsbladet ReFuel og AMCAR’s medlemsfordeler, som innbefatter alt i fra teknisk bistand til forsikring og finansiering mm. Som betalende hovedmedlem har man fri inngang på Raceworz sine medlemsmøter.

Lanseres på Oslo Motor Show

- Første års kontingent i Raceworz innbefatter medlemskap i AMCAR,- påfølgende år splittes medlemskontingent i to, med en faktura fra hver av organisasjonene, forklarer Arnesen.

Klubben lanseres offentlig på Oslo Motor Show, men ønsker du å bli medlem i Raceworz Club Norway allerede nå, er du hjertelig velkommen sier Arnesen videre. Medlemskapet koster kr.1.175,- og gjelder for et år fra innmeldingsdato. Meld deg inn via linken nederst i artikkelen. Du mottar deretter faktura på epost. Brukernavn og passord til egne medlemssider på raceworz.no og amcar.no kommer pr.epost i løpet av kort tid etter innbetaling er registrert. Medlemskapet blir et fullverdig medlemskap i Raceworz og Amcar - også med mulighet for personlig lisens.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Raceworz Club Norway! Link til medlemsider:

https://www.raceworz.no/rw-club

#raceworz #raceworzclub #raceworzclubnorway #dragracing #carshow

199 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle