Run 4 Fun @ Raceworz 2019 

Det mange kanskje ikke har fått med seg, er at under Raceworz, har vi noe som heter «Run 4 Fun» eller frikjøring på godt norsk. Her kan du komme med den bilen du har - løse en engangslisens, og dermed teste bilen din på en vaskeekte dragrace-bane og finne ut hvor kjapt klarer bilen en etappe på 402 meter. Eller rettere sagt, hvordan klarer sjåføren å reagere og håndtere en bil i et dragrace løp.

Det er i menneskets natur å finne ut hvor raskt kan man akselerere - hvem har den raskeste bilen - hvem er raskest i venneflokken. I Run 4 Fun kan du stille i en uhøytidelig fight med «nabobilen» og en gang for alle finne ut hvem som er raskest.

I klassen «Run 4 Fun» kjøper du engangslisens som koster kr.300,- Dette er en forsikring som gjør at du kjører lovlig på stripa og som dekker eventuelle hendelser, herunder også publikum og funksjonærer. Bilen må gå igjennom teknisk kontroll, hvor man sjekker at bilen har en god teknisk stand, ikke har løse gjenstander eller lekkasjer.

Her har du med andre ord alle muligheter til å kjøre test-runs før du eventuelt melder deg på et av våre konkurranseløp. Og tro oss - du kommer til å bli bitt av basillen og et konkurranseløp er nært forestående! Hvem hadde trodd at det å kjøre bil rett frem er så ufattelig morro? DET er det!

4 mai kommer raskt - vi skal bare gjennom en liten vinterperiode, og vipps, så må bilen være klar for dyst. Kanskje blir det noen hyggelige overraskelser til de som stiller i Run 4 Fun også fra våre sponsorer.

Vi sees på Gardermoen Raceway 4.mai 2019!231 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle