OM

RACEWORZ

I 2018 inntok endelig fenomenet Raceworz Norge, med et mål for øyet; Skape en ny fremtid for bilutstillinger, street legal og dragrace event. Raceworz er et konsept som kombinerer de fineste bilene fra amerika, europa, asia - kort og godt hele verden, med konkurranser alle kan delta på. 

 

Street legal og dragracing spenner seg fra «Run 4 Fun», hvor alle som består en teknisk kontroll kan delta, selv uten tidligere erfaring - til publikumsvennlige dragrace klasser hvor sjåførene kniver om de store premiene. 

Raceworz er et familieorientert event som inneholder alle merker og modeller av kjøretøy, være seg biler, motorsykler, drifting, racing m.m. Raceworz er virkelig en interaktiv motoropplevelse som setter showbiler opp til en stor test; HVEM har den råeste bilen? Raceworz er et premium arrangement som har inntatt Norge - og et du definitivt bør merke av i kalenderen!

Raceworz er i dag representert i USA, hvor det hele startet, i Norge, Puerto Rico og Japan. Raceworz familien blir stadig større og flere land står for tur. 

Raceworz har også lansert egen klubb hvor alle og en hver kan være medlem. Vårt mål er enkelt; Vi skal ha det gøy! En utflukt, eller «driveout» som det heter på norsk, hvor man møtes og kjører til avtalt sted for en lunsj eller middag, eller kanskje besøker en annen klubb, messe eller hva det måtte være. Fokuset er på en sunn bilhobby og et godt kameratskap. 


For medlemmene våre skal vi forhandle frem gode rabattordninger og gjennom vårt samarbeid med AMCAR, kan vi også tilby tilgang til en særdeles dyktig teknisk avdeling som bistår med spørsmål om import av biler fra utlandet, hjelp til registrering, dokumentasjon og mye, mye mer. Det skal lønne seg å være medlem i Raceworz Club Norway!